PRIVATLIVSVILKÅR

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for alle vores brugere. Vi vil sikre, at de oplysninger, du giver os, holdes privat og fortroligt, og vi vil kun bruge det til at levere de tjenester, du anmoder om.

OPLYSNINGER DU FREMSTILLER

Når du afslutter en reservation, tilmelder dig vores nyhedsbrev, konsulterer vores serviceteam, sender os en e-mail eller kommunikerer med os på nogen måde, giver du frivilligt oplysninger, vi indsamler. Disse oplysninger kan indeholde enten dit navn, din fysiske adresse, e-mail-adresse, IP-adresse, telefonnummer eller kreditkortoplysninger. Ved at give os disse oplysninger, accepterer du, at disse oplysninger bliver gemt af Restaurant Alouette. Af hensyn til dit privatliv indsamler, bruger og opbevarer vi kun oplysninger, der er rimeligt nødvendige for vores legitime forretningsinteresser.

OPLYSNINGER VI AUTOMATISK INDHENTER

Når du surfer på hjemmesiden eller foretager en reservation, kan vi automatisk indsamle oplysninger om dit besøg ved hjælp af cookies. Disse oplysninger kan omfatte din enhedstype, browser, IP-adresse, hvordan du kom til webstedet eller hvordan du interagerede med hjemmesiden. Disse oplysninger kan bruges til at overvåge eller forbedre hjemmesidens ydeevne eller levere målrettet annoncering. Oplysninger fra cookies alene vil generelt ikke identificere dig personligt, og vi vil ikke bruge disse oplysninger i forbindelse med personlige oplysninger, du har angivet.

HVORDAN VI BESKYTTER DINE OPLYSNINGER

Vi tager rimelige og passende foranstaltninger til beskyttelse af personlige oplysninger mod tab, misbrug og uautoriseret adgang, afsløring, ændring og ødelæggelse under hensyntagen til de risici, der er forbundet med behandlingen og arten af ​​de personlige oplysninger. Vores hjemmeside scannes jævnligt for sikkerhedshuller og kendte sårbarheder for at gøre dit besøg så sikkert som muligt. Vi bruger regelmæssig Malware Scanning. Vi gennemfører en række sikkerhedsforanstaltninger, når en bruger foretager en booking, indsender, sender eller får adgang til deres oplysninger for at opretholde sikkerheden for dine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger er indeholdt bag sikrede netværk og er kun tilgængelige for et begrænset antal personer, der har særlige adgangsrettigheder til sådanne systemer, og er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige. Desuden krypteres alle følsomme kreditkortoplysninger, du leverer via SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Alle transaktioner behandles via en gateway-udbyder og lagres eller behandles ikke på vores servere. Hvis et sikkerhedsbrud forårsager et uautoriseret indbrud i vores system, der påvirker dig væsentligt, vil Restaurant Alouette give dig besked så hurtigt som muligt og senere rapportere den handling, vi tog som svar. Hvis du ønsker at stoppe med at modtage nyhedsbreve, skal du klikke på afmeldingslinket på et af nyhedsbrevene. Vi opbevarer dine oplysninger så længe som det er  nødvendigt for at levere din service, aftale eller løse eventuelle problemer. Bemærk venligst, at vi ikke altid kan slette optegnelser over alle historiske data. For eksempel er vi forpligtet til at beholde visse poster til regnskabsaflæggelse og overholdelse af reglerne.